reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rána bez milosti

Street Knight

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
91 minut
„Bývalý policista, perfektně vyškolený v používání zbraně i bojových umění, musí opět bránit spravedlnost.“

Celkové hodnocení filmu Rána bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2011
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
lov1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2014
pepek2310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42534minih42534Slimák (2006) 
Slither n
minih60045minih60045Babylon 5: Hlasy v temnotě (2007) [Video] 
Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark n
minih45529minih45529Kapitán Clegg (1962) 
Captain Clegg n
minih20371minih20371Švanda dudák (1937) 
n
minih50902minih50902Stephanie Daley (2006) 
Stephanie Daley n
minih52618minih52618Benji 2 - Dobře utajený kód (1977) 
For the Love of Benji n
minih8608minih8608Houpačka (1990) 
n
minih4162minih4162Bitva o planetu Endor (1985) [TV film] 
Ewoks: The Battle For Endor n
minih5597minih5597Česká soda (1993) [TV cyklus] 
Česká soda n
minih25118minih25118Svatba naruby (1997) 
In & Out n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
8   - catamount
7   - Charlie35
8   - satyr
7   - Elementik
6   - luan66
7   - tvo
5   - Spurs
6   - Ladik80
7   - lov1974
2   - pepek2310

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:10

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.259/0.238