Duben
ohodnotit

Obsah filmu QI: Na vše máme odpověď

 
Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty.

Zdroj: FTV Prima

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
TV Prima
 
 
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu QI: Na vše máme odpověď >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Tento pořad jsem nikdy neviděl celý, bohužel.   Stačí mi ty otázky a různě (podle mě docela   ano) vtipné odpovědi účinkujících. Když pak   dodatečně spojí předměty spolu   nesouvisejících otázek a vytvoří nové téma,   stojí to za to. Mareš coby moderátor mi nikdy   nevadil (tady neberu, jaký je jako člověk) a   tento druh humoru beru, byť je dost přízemní.
Antoni
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2013
Super pořad
Po dlouhé době otravných seriálů konečně   zábavný pořad. Společně s Máme rádi Česko   to jediné na co v televizi koukám. Bohužel ale   oba pořady končí. Prima je na hlavu.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2013
"Anoooooo
tak to je vellliiikááááá chyba."
Tak   komentoval Vavroch v podání dokonalého Zdeňka   Svěráka snahu autora o uvedení své vlastní   divadelní hry ve hře Záskok.
A já musím   stejně komentovat i snahu TV PRIMA prezentovat   českým divákům populární britský pořad   Q.I.
Myslím,že jsem objektivním   kritikem,protože Leoše Mareše uznávám,mám ho   rád a na jeho ranní show na Evropě 2 se   vysloveně těšívám.
Ale tohle se nepovedlo.   Mareš je v úloze moderátora strojený a   nepřirozený. V hranatých brýlích navíc   vypadá,jako idiot.
Pořad mají   "dělat" zajímavé dotazy a vtipné   odpovědi od pozvaných hostů. A tady je   největší kámen úrazu. Celý úspěch projektu   stojí a padá na výkonech pozvaných hostů. A   ty jsou značně kolísavé. Od nepřirozeného a   hýkajícího Hezuckého,přes tradičně milou a   vtipnou Adélu Banášovou,trapného Ruperta a   přirozeně glosujícího Šmoldase až po Miloše   Knora. Což je nejmíň vtipný člověk v celém   nám známém vesmíru.
A tito hosté   odpovídají na Marešovy otázky a za to   dostávají,nebo jsou jim odebírány body. Ten   dostane deset,ten dva za vtipnost,ten přijde o   sto bodů za nejvíce očekávanou špatnou   odpověď... Takže divák se už po pár   minutách v bodování ztrácí a soustředí se   jen na to,řekne li někdo něco vtipného...
A   ono to nepřichází... A nepřichází a   nepřichází....
Ještěže nám pán bůh s   pomocí Číňanů nadělil takovou věc,jako je   dálkové ovládání a můžeme tak přepnout a   vymazat kanál,na kterém tuhle věc vysílají.   Jinak by nám hrozilo,že si při sledování   Q.I.v afektu překoušeme žíly. A Leoš nám   udělí pokutu dva tisíce bodů za nejvíc   očekávanou reakci...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376664
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10