reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Půlnoční křižovatky

Midnight Crossing

Rok:
1988
Délka:
93 minut
„Cesta za pokladem, plná nebezpečných překvapení.“

Celkové hodnocení filmu Půlnoční křižovatky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2014
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.3.2013
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27317minih27317Dráždivé intriky (1997) 
Love Walked In n
minih73553minih73553Yellowstonský národní park (2009) [TV minisérie] 
Yellowstone n
minih73219minih73219Ledové ostří 4 (2010) [TV film] 
The Cutting Edge: Fire & Ice n
minih86100minih86100Rána pod pás (1981) [TV inscenace] 
Rána pod pás n
minih26956minih26956Něžná revoluce (1989) 
n
minih9895minih9895Kamenný most (1996) 
n
minih36802minih36802Žralok útočí 3: Lidožrout (2003) 
Shark Attack 3: Megalodon n
minih63051minih63051Paulin sen (2009) [TV film] 
Lilly Schönauer: Paulas Traum n
minih84443minih84443Will (2011) 
Will n
minih32425minih32425Lord of the Dance (1996) 
Ronan H., Flatley M. / Lord of the Dance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
7   - curil
7   - oulisna
7   - rosta12
8   - dederon
10 - Gremmie
2   - Moutain
3   - Kralicek

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

124 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.707/0.682