reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Profesor odchází

The Browning Version

Další název:
Browningův překlad (ČT)
Rok:
1994
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
11.5.1995
„V hlavni roli Albert Finney“

Celkové hodnocení filmu Profesor odchází

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.7.2009
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2013
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
machrus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2009
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34894minih34894Čtyři pírka: zkouška cti (2002) 
The Four Feathers n
minih104768minih104768Se ztrátami se počítá (1992) 
Mit Verlust ist zu rechnen n
minih27589minih27589Král sokolů (2000) 
Sokoliar Tomáš n
minih14620minih14620Oběti války (1989) 
Casualties Of War n
minih57405minih57405Tajemství (2007/2) 
Un secret n
minih16949minih16949Princ z Pennsylvanie (1988) 
The Princ of Pensylvania n
minih54573minih54573Ako zajac prekabátil lenivého horára (1988) [TV seriál] 
n
minih11781minih11781Mafiánská princezna (1986) [TV film] 
Mafia Princess n
minih42920minih42920Tajemství loňského léta 3 (2006) [DVD] 
I'll Always Know What You Did Last Summer n
minih32688minih32688Baba na zabití (2003) 
Duplex n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 %
7   - curil
7   - Kuvik
8   - mat.ilda
10 - payo1555
6   - Petak69
8   - zepo
8   - Johnny1
8   - fidelio
1   - Kloby
8   - Moutain
7   - sussy
7   - machrus
7   - domas2006

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.472/0.449