reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Proč se blázni zamilují?

Why Do Fools Fall In Love

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
111 minut
„Frankie Lymon je slavná rock'n'rollová hvězda. Po jeho smrti se manželka domáhá tantiém za úspěšné písničky. Stejně tak ale i druhá a třetí. Tři krásné ženy se nyní snaží navzájem přetrumfnout a uplatnit své nároky.“

Celkové hodnocení filmu Proč se blázni zamilují?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.7.2011
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111381minih111381Siddharth (2013) 
Siddharth n
minih57416minih57416Paintball (2009) 
Paintball n
minih32274minih32274Svůdná touha (1998) 
Wicked n
minih16766minih16766Povídky ze záhrobí (1980) 
Tales Frotm the Crypt I. n
minih53310minih53310Bleach (2004) [TV seriál] 
Bleach n
minih43399minih43399Barevný závoj (2006) 
The Painted Veil n
minih27697minih27697Smrtelná hrozba (1999) [TV film] 
Y2K n
minih44930minih44930Blbec jménem zákona (1998) 
Torrente, el brazo tonto de la ley n
minih39998minih39998Miami Vice (2006) 
Miami Vice n
minih49236minih49236Po čem kluci touží? (2008) 
College n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
6   - Bara.40
7   - satyr
7   - Petak69
2   - miroslav22
9   - ally.o

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:40 - 05:10

0 minut již uběhlo
150 minut zbývá do konce

ČT2 - Blanský les

02:20 - 02:50

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

72 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:05 - 03:05

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.789/0.768