Zari
ohodnotit

Probuzení v Renu

Waking Up in Reno

Rok:
2002
Délka:
91 minut
„Když jiskra přeskočí kam neměla, může se stát báječná dovolená peklem! Americká komedie o líbánkách ve čtyřech.“
Popis / Obsah / Info k filmu Probuzení v Renu
Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady. Cílem je velká přehlídka silničních „korábů“. V objednaném luxusním hotelovém dvojapartmá se dá užít spousta věcí. Candy a Darlene si svěřují svá ženská tajemství, zatímco Roy a Lonnie Earl si chtějí užít pěkně „po chlapsku“. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla.

V hlavních rolích se představí hvězdná čtveřice: Natasha Richardson, Patrick Swayze, Billy Bob Thornton a Charlize Theron. V další roli uvidíme např. Penélope Cruz.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Probuzení v Renu
Nejlepšími kamarády Lonnieho Earla a jeho manželky Darlene jsou dobrosrdečný Roy Kirkendall a jeho ztřeštěná mladá žena Candy. Zatímco Lonnie je sobecký obchodník s automobily, Roy je zdánlivě prostoduchý dobrák, zatímco Darlene je v pohodě, Candy pečlivě hlídá své plodné dny ve snaze otěhotnět. Potom se však jejich poklidný život změní a na počátku změny je rozhodnutí splnit si dávný sen a vyrazit z rodného Little Rocku v Arkansasu do Rena v Nevadě, aby se podívali na slavnou Monster Truck Show. Zabalí zásoby, Lonnie natankuje zbrusu nový velký džíp ze svého obchodu a mohou vyrazit. Ačkoli se domnívali, že se znají tak dobře, že je nic nemůže překvapit, cestou přece jen vypluje na povrch jedno překvapení - Lonnie má milostnou pletku s Candy. Bezelstný Roy je v šoku, naštvaná Darlene sebere manželovi kreditky a vyrazí na velkolepý flám, jehož součástí je tah luxusními butiky slavných návrhářů a koncert jejího oblíbence Tonyho Orlanda. A navíc Candy zjistí, že je těhotná, což má vzhledem k jejím mimomanželským aktivitám zcela nový význam pro všechny zúčastněné. Než vše skončí, padne nejedna facka a zejména Lonnieho čeká nejedno překvapení.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Probuzení v Renu
Lonnie Earl (Billy Bob Thornton), do sebe zahleděný prodavač aut z Arkansasu, sice je ženatý s Darlene (Natasha Richardsonová), ale touží po vzrušení. Proto navrhne, aby si společně s kamarádem Royem (Patrick Swayze) a jeho manželkou Candy (Charlize Theron) udělali výlet do Rena v Nevadě. Jenže vyjížďka za zábavou, která zpočátku vypadá jako příjemné rozptýlení, oba zdánlivě sťastné manželské páry rozhodí a zvrhne se něco, co nikdo nečekal.


Autor: ajaajena

Popis / Obsah / Info k filmu Probuzení v Renu
Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Navady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Probuzení v Renu
Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů.
Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla.


Autor: jelinek61

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

79 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 04:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

03:05 - 03:50

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:35 - 03:35

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama