reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Případ Halifaxová: Vrah žen [TV film]

Halifax f.p: The Feeding

Další název:
Halifaxová, soudní psychiatr - Ukojení
Rok:
1994
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Vrah žen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.3.2012
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27716minih27716Stigmata (1999) 
Stigmata n
minih39569minih39569Miroslav Donutil - Sluha dvou pánů (2000) 
n
minih21265minih21265Trávníkář: Odvrácená strana vesmíru (1996) 
Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace n
minih46292minih46292Six Figures Getting Sick (1966) 
Six Figures Getting Sick n
minih19116minih19116Smrt a dívka (1994) 
Death and the Maiden n
minih41450minih41450Dům tisíce mrtvol (2003) 
House of 1000 Corpses n
minih51653minih51653Tekken (2010) 
Tekken n
minih39759minih39759V dobré společnosti (2004) 
In Good Company n
minih19068minih19068Slunce, seno, erotika (1991) 
Slunce, seno, erotika n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.3 %
7   - Lienocka22
10 - Omnibus
8   - Faye
9   - Blanche21
8   - Milicent
7   - Brikca
10 - dederon
10 - kvaca

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

73 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

18 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.228/0.206