reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Princ a chuďas

The Prince And The Pauper

Další název:
Mickey's the Prince and the Pauper
Rok:
1990
Délka:
24 minut

Celkové hodnocení filmu Princ a chuďas

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2010
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2005
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2010
Nenkyta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2009
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2005
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25356minih25356Žofka ředitelkou ZOO (1996) [TV seriál] 
Žofka ředitelkou ZOO n
minih49434minih49434Neuvěřitelný příběh (2007) 
Fishtales n
minih41119minih41119Lolinka a knírač (1998) [TV inscenace] 
Lolinka a knírač n
minih17625minih17625Pyšná princezna (1952) 
Pyšná princezna n
minih36641minih36641Chladnokrevně (2003) 
Confidence n
minih44057minih44057Mr. Brooks (2007) 
Mr. Brooks n
minih36877minih36877Narkotika (2002) 
Narc n
minih66676minih66676Sanctum (2010) 
Sanctum n
minih8808minih8808Hudba z Marsu (1955) 
Hudba z Marsu n
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Princ a chuďas (2000) [TV film]

 Princ a chuďas (2000) [TV film]
Princ a chuďas n
The Prince and the Pauper
Žánr: pohádka / dobrodružný / rodinný
Země: Velká Británie / Maďarsko
Režie: Giles Foster

(pokračování)

Hodnocení filmu

72.7 %
6   - M.A.G.
7   - georginaa
8   - AGAMEMNON
7   - rosta12
7   - Luky
8   - Zdenek13
6   - IZiz
6   - Nenkyta
8   - vendy13
7   - mmartina
10 - KlokanekDa

TV Program

ČT1 - (?)

13:00 - 13:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

17 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599404
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.304/0.277