reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Přílivová vlna [TV film]

Tidal Wave: No Escape

Rok:
1997
Délka:
91 minut
„Surfující nositel Nobelovy ceny a atraktivní vědkyně bojují proti šílenci, který likviduje umělými vlnami tsunami americké pobřeží.“

Celkové hodnocení filmu Přílivová vlna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.9.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.9.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.10.2009
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2009
kalinjan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
martanek085
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12764minih12764Modrý Max (1966) 
The Blue Max n
minih36370minih36370Kletba (2002) 
Taboo n
minih45612minih45612Noc patří nám (2007) 
We Own the Night n
minih45895minih45895Noční volání (2006) 
The Night Listener n
minih16179minih16179Pochybná sláva (2006) 
Infamous n
minih47019minih47019Mejdan v Las Vegas (2008) 
What Happens in Vegas n
minih57940minih57940Lojzička je číslo (2006) [TV film] 
Lojzička je číslo n
minih36330minih36330Tmavě červená (1975) 
Profondo Rosso n
minih47626minih47626Válka v týlu nepřítele (1970) 
Rangers attacco ora X n
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
5   - curil
8   - ajaajena
6   - thejduk
1   - Faye
9   - satyr
8   - aegis
6   - oulisna
6   - Dex
6   - rosta12
6   - AlbertPeta
4   - jambroz58
5   - Ondra44
6   - Raptor150
7   - kalinjan
10 - martanek08

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

21:20 - 21:59

28 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Bojovníci od Sokolova - deníče...

21:00 - 22:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Táta na plný úvazek (2016) [TV...

21:35 - 22:55

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599573
Fotografií: 517322
Plakátů: 250405
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.42/0.394