reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příliš mladí na lásku [TV inscenace]

Rok:
1980
Délka:
98 minut
„Původní televizní hra z cyklu "Tak se ptám" o citovém vzplanutí i zodpovědnosti.“

Celkové hodnocení filmu Příliš mladí na lásku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2009
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.10.2016
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2016
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2013
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2013
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28092minih28092Řekni, že to tak není (2000) 
Say It Isn't So n
minih27122minih27122Miluj bližního svého (1998) 
Arlington Road n
minih41586minih41586Tři zločinci ve skryté pevnosti (1958) 
Kakushi-toride no san-akunin n
minih28537minih28537Zdivočelá země (1997) [TV seriál] 
n
minih4917minih4917Camille Claudelová (1988) 
Camille Claudel n
minih136336minih136336Dřímající obr (2015) 
Sleeping Giant n
minih29501minih29501Molly (1999) 
Molly n
minih8557minih8557Hořká sklizeň (1993) 
Bitter Harvest n
minih36894minih36894Tažní ptáci (1983) [TV inscenace] 
Tažní ptáci n
minih17663minih17663Zlaté časy rádia (1987) 
Radio Days n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Ale je ženatý (1982) [TV hra]

 Ale je ženatý (1982) [TV hra]
Ale je ženatý n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Od sedmi do čtyř (1982) [TV inscenace]

 Od sedmi do čtyř (1982) [TV inscenace]
Od sedmi do čtyř n
 
Žánr: psychologický
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Kvůli mně přestane (1982) [TV hra]

 Kvůli mně přestane (1982) [TV hra]
Kvůli mně přestane n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Samé jedničky (1982) [TV inscenace]

 Samé jedničky (1982) [TV inscenace]
Samé jedničky n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Písemky (1981) [TV inscenace]

 Písemky (1981) [TV inscenace]
Písemky n
 
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Budu ti psát (1981) [TV hra]

 Budu ti psát (1981) [TV hra]
Budu ti psát n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Výhoda (1980) [TV inscenace]

 Výhoda (1980) [TV inscenace]
Výhoda n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jiří Adamec

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.4 %
6   - argenson
5   - SvoKar
1   - curil
6   - jarda53
7   - clara.bow
7   - green-tea
2   - Pitryx
7   - Hortensie
6   - hvezdyn
5   - M.A.G.
10 - martin.stu
5   - Serpentina
6   - melakara
7   - Kycky
9   - kepsar
10 - Miggi
9   - miroslav22
8   - andík

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129651

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.589