reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příchozí z temnot

Další název:
The Arrival from the Darkness
Žánr:
Rok:
1921
Délka:
61 minut
Premiéra v ČR:
14.10.1921
„Alchymista je probuzen ze staletého spánku a zamiluje se do ženy, která mu připomíná jeho dávnou lásku.“

Celkové hodnocení filmu Příchozí z temnot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.2.2009
formelin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37061minih37061Ruy Blas (1948) 
Ruy Blas n
minih33979minih33979Bunkr (2001) 
The Bunker n
minih41543minih41543Buřič Jejího Veličenstva (1969) [TV inscenace] 
Buřič Jejího Veličenstva n
minih26833minih26833Eden a potom... (1970) 
L'éden et après n
minih55729minih55729Supervoják SS (2006) [TV film] 
S.S. Doomtrooper n
minih36555minih36555Bezúčelná procházka - Alexander Hammid (1996) [TV film] 
n
minih10630minih10630Kouzelníkův návrat (1984) 
n
minih27589minih27589Král sokolů (2000) 
Sokoliar Tomáš n
minih36246minih36246Píšťalka pro dva (1974) [TV hra] 
Píšťalka pro dva n
minih42095minih42095Dlouhá míle (1989) [TV seriál] 
Dlouhá míle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
8   - Akana
9   - melakara
8   - ASPHALT
6   - fingon
10 - Dr.Karas
8   - formelin

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

31 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250313
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.572/0.548