Zari
ohodnotit

Příběhy Richarda O.

L´Histoire de Richard O.

Další název:
The Story of Richard O
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
75 minut

Obsah filmu Příběhy Richarda O.

 
Splnit tajné fantazie žen se v sexuálním maratonu napříč letní Paříží vydává rozpolcený Richard O. Na své cestě za poznáním najde mimo jiné svůj osud a diváci se to dozvědí už v úvodu filmu. „Film s něčím skutečně emotivním, s úsměvem a napětím, které nepodvádějí." (Cahiers du cinéma)
Damien Odoul, režisér, scenárista, herec a básník, začal natáčet krátké filmy už na konci osmdesátých let. V jeho nevyvážené filmografii vyniká černobílý snímek Zhluboka se nadechnout (Le souffle, 2000), který patří v jeho tvorbě bezpochyby k těm nejúspěšnějším. Získal za něj několik ocenění včetně Zvláštní ceny poroty a Ceny FIPRESCI na MFF v Benátkách 2001....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Jediné co jsem z toho příběhu pochopila je,že   ženy jsou kurvy a chlapy prasata.) zmíněné   hodnocení jsem vybrala ohledem na fakt,že jsem   nesehnala titulky a mohla jsem minout   filosofičtější stránku příběhu. Ale to   ovšem nemyslím a neměla bych důvod film   někomu doporučovat.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Hlavního hrdinu Richarda mučí touha po   ženách. Rozpálená srpnová Paříž je   vhodným místem pro navazování krátkých vztah   . Se svým přítelem Le Grandem zkoumá svět   erotických tajemství.
BlueBull
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Rádoby X
Příběh Richarda je rádoby erotický film. Ale   erotika není o tom, že se ukáže nahé tělo,   penis či se vedou "nemravné řeči".   Otřesní hlavní protagonisté (muži), kteří   (pokud jsou oblečení) mají na sobě stejná   trika a tepláky. Zmatený děj, hloupý   příběh...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Příběhy Richarda O. (2007)Příběhy Richarda O. (2007)Příběhy Richarda O. (2007)Příběhy Richarda O. (2007)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Louise Barrett

Barrett Louise

Naposled navštívené:
Louise Barrett

Barrett Louise