reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příběh lásky a cti

Rok:
1977
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1/1978

Celkové hodnocení filmu Příběh lásky a cti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2011
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2011
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2010
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67913minih67913Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 
Journey 2: The Mysterious Island n
minih64257minih6425799 franků (2007) 
99 francs n
minih31230minih31230McLintock! (1963) 
McLintock! n
minih56485minih56485Zločin (2006) 
A Crime n
minih2330minih2330100 dní v Palermu (1984) 
Cento giorni a Palermo n
minih74984minih74984Temná relikvie (2010) [TV film] 
Dark Relic n
minih31215minih31215Nejlepší gangster (2000) 
Gangster No.1 n
minih48200minih48200V jednom ohni (2008) 
Fireproof n
minih4866minih4866Byli jsme to my? (1990) 
Byli jsme to my? n
minih22809minih22809Vražda na Broadwayi (1989) 
Bloodhounds Of Broadway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.8 %
8   - curil
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - Angelika28
8   - payo1555
6   - Yontalcar
6   - Faye
7   - Nasudr
8   - melakara
7   - fred.appl
7   - Kycky
7   - Milicent
7   - rosta12
7   - POMAJZ
8   - marresi
8   - ajelod
9   - Lucelka
8   - Tnegad

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

36 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

116 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

16 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.685/0.66