reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příběh jeptišky

The Nun's Story

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Příběh jeptišky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2012
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2012
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2013
leinads
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42385minih42385Panoptikum Města pražského (1987) [TV seriál] 
n
minih117038minih117038Velký draft (2014) 
Draft Day n
minih52825minih52825Raněný lučištník (1975) [TV inscenace] 
Raněný lučištník n
minih132021minih132021Babička je lepší (2015) 
Grandma n
minih22059minih22059Válka Roseových (1989) 
The War of the Roses n
minih15756minih15756Petrolejové lampy (1971) 
Petrolejové lampy n
minih12252minih12252Mechanický pomeranč (1971) 
A Clockwork Orange n
minih91407minih91407Meet Me in Las Vegas (1956) 
Meet Me in Las Vegas n
minih16185minih16185Pojď, budeme se milovat (1960) 
Let's Make Love n
minih51483minih51483Scooby a Scrappy Doo (1979) [TV seriál] 
Scooby-Doo and Scrappy-Doo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
9   - clara.bow
9   - melakara
9   - Kycky
9   - rockwoman
7   - dals
8   - leinads
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140591
Osobností: 602698
Fotografií: 520918
Plakátů: 252206
Obsahů a biografií: 129596

Poslední komentáře

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinetou

Vinnetou - Poslední bitva
Maximální trapas. Předloze   z r. 1964 nes
ahá ani   po kotníky. Fuj. P. Brice a   L. Barker, ty nikdo   nenahradí. A nádherné   scenérie z Plitvických jezer   také ne.

Autor: koudy0007

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Co se týče zpracování,   nelze nic vytknout. Steven   Spielberg opět udělal kus   práce a to i díky dobře   zpracovanému scénáři.   Jenomže to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Deepwater Horizon: Moře v plamen...

Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Vesměs tuctový film, možná   budu muset zkouknout ještě   jednou. Žádné památné   scény, sťísňující   pocity, strach o postavy,   tohle všechno tu chybí

Autor: Duri86 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.359/0.34