reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příběh Glenna Millera

The Glenn Miller Story

Rok:
1954
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu Příběh Glenna Millera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2013
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2016
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2008
Pilar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2016
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2015
jamasen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2016
panjawa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2016
xanax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12717minih12717Modlitba pro bratra (1992) 
Jumpin' at the Boneyard n
minih112998minih112998Prodloužený víkend (2013) 
Labor Day n
minih35812minih35812Krajina střelců (2003) 
Open Range n
minih19871minih19871Sugar Hill (1993) 
Sugar Hill n
minih37412minih37412Hříšný tanec 2 (2004) 
Dirty Dancing: Havana Nights n
minih20168minih20168Šest medvědů s Cibulkou (1972) 
Šest medvědů s Cibulkou n
minih58294minih58294Alexandr Matrosov (1947) 
Rjadovoj Aleksandr Matrosov n
minih3668minih3668Batalion (1937) 
n
minih9488minih9488Jediná cesta (1975) 
Okovani soferi n
minih12458minih12458Miliónová bankovka (1954) 
The Million Pound Note n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.4 %
8   - curil
8   - clara.bow
8   - Faye
10 - melakara
8   - Georgie2
9   - diamant
8   - lionheart
9   - Johnny1
8   - pehe
9   - lenkav
8   - Tominko
6   - Pilar1
8   - Brko68
10 - jamasen
9   - panjawa
9   - xanax

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.5/0.477