reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Předměstí

subUrbia

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
11.9.1997
"Jednou budu mrtvej, ale teď ještě žiju!" Noční blues o tom, že když nemáš cíl, je život jenom čekání.“

Celkové hodnocení filmu Předměstí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2012
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43120minih43120Zoom: Akademie pro superhrdiny (2006) 
Zoom n
minih21095minih21095To (1990) [TV film] 
It n
minih44322minih44322Římské jaro paní Stoneové (2002) [TV film] 
The Roman Spring of Mrs. Stone n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih59974minih59974Černovous (2006) [TV minisérie] 
Blackbeard n
minih39644minih39644Dostavník (1986) [TV film] 
Stagecoach n
minih45080minih45080Zeptej se kterékoli dívky (1959) 
Ask Any Girl n
minih31596minih31596Koumáci (1983) 
Crackers n
minih53365minih53365Jak šlo vejce na vandr (1968) 
Jak šlo vejce na vandr n
minih71834minih71834Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 
American Reunion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - curil
9   - ajaajena
7   - Bara.40
8   - Petak69
6   - Mystery.Il
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Indická nemocnice pro divoká z...

18:55 - 19:50

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Divácké zprávy (2013) [TV pořa...

19:40 - 19:55

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599796
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128957

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.645/3.614