reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Předčasná úmrtí - Dobře namíchaný Jiří Adamíra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.12.2007
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25787minih25787Sever a Jih (1985) [TV seriál] 
North and South n
minih42155minih42155Chobotnice 2 (1985) [TV seriál] 
La Piovra 2 n
minih7186minih7186Dvojitý cíl (1993) 
Breaking Point n
minih33342minih33342S tebou i bez tebe (2001) 
Me Without You n
minih26483minih26483Život Briana (1979) 
Monty Python's Life of Brian n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n
minih26503minih26503Mistr kung-fu (1987) 
Kung-fu master! n
minih31923minih31923Aladin - kouzelné koření (1994) 
Disney's Aladdin - Aladdin to the Rescue n
minih17459minih17459Případ Pelikán (1993) 
The Pelican Brief n
minih47322minih47322Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Král vyděraču (1980) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Korol šantaža n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
8   - Serpentina
8   - cerfik
7   - R.RICKIE
9   - caligari
9   - BOS3
5   - jambroz58
9   - corado

TV Program

ČT1 - Hříšní lidé města pražského (1...

10:45 - 11:40

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

10:45 - 11:45

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:45 - 11:00

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

57 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139609
Osobností: 599627
Fotografií: 517440
Plakátů: 250471
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.228/0.207