reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40677minih40677Někdo tam nahoře mě má rád (1956) 
Somebody Up There Likes Me n
minih12751minih12751Modré z nebe (1983) 
Modré z nebe n
minih43631minih43631Warholka (2006) 
Factory Girl n
minih29455minih29455Vyvolený (2000) 
Unbreakable n
minih13875minih13875Nejlepší přátelé (1982) 
Best Friends n
minih26521minih26521Smrt na Everestu (1997) 
Into Thin Air: Death on Everest n
minih27122minih27122Miluj bližního svého (1998) 
Arlington Road n
minih44346minih44346Škoda že je to taková potvora (1954) 
Peccato che sia una canaglia n
minih75272minih75272Tintorera, žralok zabiják (1978) 
Tintorera! n
minih114451minih114451Odvykací kůra (1971) 
Cold Turkey n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriozní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

46.9 %
4   - curil
5   - green-tea
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
4   - nick4
6   - satyr
3   - mikee007
6   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140459
Osobností: 602382
Fotografií: 520456
Plakátů: 252051
Obsahů a biografií: 129524

Poslední komentáře

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministické krávě, která   si mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

V/H/S (2012)

V/H/S
Found footage v celé své   kráse a na několik způsobů   ve dvouhodinovém povídkovém   filmu, u kterého vydrží jen   ti trpělivý a se silnou   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Film se od knižní předlohy   (vydané ještě za starého   režimu) liší především   koncovkou. Ta je o mnoho   optimističtější než   beznaděj více >

Autor: diamant | Hodnocení: 8 / 10

Jak básníci čekají na zázrak (20...

Jak básníci čekají na zázrak
Po létech jsme se rozhodli   jít do kina na premiéru. A   nelitovali jsme. Je mi milé,   že příběh "básníků"   pokračuje přirozeně jako   naše více >

Autor: diamant | Hodnocení: 10 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Ze začátku to vypadá trochu   jako erotická úchylárna kde   každej s každým ale   postupem se dostává snímek   do psycha a ke konci se   hlavní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.602/0.57