reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prachy

Mo' Money

Další název:
Mo' Money - Meh' Geld / Pioggia di soldi
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Prachy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.4.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40822minih40822Nic než lásku (2002) 
Standard Time n
minih54323minih54323Je nám osmnáct (2008) 
Nos 18 ans n
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih19690minih19690Stíny a mlha (1991) 
Shadows And Fog n
minih27072minih27072Drahý mistře (1996) 
Drahý mistře n
minih38418minih38418Tlumočnice (2005) 
The Interpreter n
minih41063minih41063O Háderunovi a víle Elóře (1987) [TV inscenace] 
n
minih82283minih82283V tátově stínu (2012) 
Being Flynn n
minih28595minih28595Jezero zapomnění (1999) 
Limbo n
minih104707minih104707Bláznivé námluvy (2013) 
Peeples n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
7   - curil
6   - Bara.40
6   - Petak69
8   - oulisna
3   - miroslav22
7   - MysteryIll
7   - kvaca

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

13 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.445/0.427