reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pozor, děti se dívají

Attention, les enfants regardent

Další název:
Attention, the Kids Are Watching
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Pozor, děti se dívají

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4061minih4061Billy Bud (1962) 
n
minih36242minih36242Josefina (1973) [TV film] 
n
minih110792minih110792Díra u Hanušovic (2014) 
Díra u Hanušovic n
minih27729minih27729Dlouhé lodě Vikingů (1963) 
The Long Ships n
minih57456minih57456Italia a mano armata (1976) 
Italia a mano armata n
minih28013minih28013Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982) 
Time Is on Our Side n
minih45816minih45816Studený bufet (1979) 
Buffet Froid n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih121181minih121181Lea a Darija (2011) [DVD kinodistribuce] 
Lea i Darija n
minih22531minih22531Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 
Winnetou II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - cicis
6   - curil
8   - phorsky1
8   - Johnny1
6   - tvo
5   - Roober

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:40 - 05:10

98 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:20

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

168 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:05 - 04:59

73 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.735/1.71