reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pouští a pralesem

W pustyni i w puszczy

Další název:
In Desert and Wilderness
Země:
Rok:
1973
Délka:
195 minut
„Dobrodružný film podle románu Henryka Sienkiewicze.“

Celkové hodnocení filmu Pouští a pralesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2008
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2012
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71817minih71817Loď lásky (2011) 
La croisière n
minih20880minih20880Lesní duch (1981) 
The Evil Dead n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih16775minih16775Povolání: kaskadér (1977) 
Stunts n
minih67406minih67406Johnova dívka (1995) [TV film] 
Johnny's Girl n
minih107538minih107538Růže pro Natálii (1998) 
Natalie's Rose n
minih118169minih118169Chlapec, který zmizel (1996) 
De jongen die niet meer praatte n
minih38871minih38871Bídníci (1958) 
Les Misérables n
minih14415minih14415Noční hlídka (1995) 
Night Watch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - curil
7   - green-tea
7   - Angelika28
7   - Charlie35
7   - Faye
6   - R.RICKIE
7   - Jarda.ftr
5   - Rendys
10 - trampnet
8   - ceskytulak
6   - Gucia
7   - uriel
4   - 10kacka10
7   - Alfonc
7   - opl
1   - Collie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.46