reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední vlna

The Last Wave

Rok:
1977
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
12.2.1997

Celkové hodnocení filmu Poslední vlna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2010
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
vokim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
rastaseed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108348minih108348Něžné vlny (2013) [2k digital] 
Něžné vlny n
minih87779minih87779Čarodějky ze země Oz (2011) [TV film] 
The Witches of Oz n
minih3187minih3187Apoštol (1997) 
The Apostle n
minih39764minih39764Panenství na obtíž (2003) 
Bare Bea n
minih10328minih10328Kniha džunglí (1942) 
The Jungle Book n
minih18612minih18612Sedmý terč (1984) 
La 7éme Cible n
minih18414minih18414Sam Whiskey (1969) 
Sam Whiskey n
minih67523minih67523Ve stínu hor (2009) 
Shadow n
minih45423minih45423Dešťová víla (2010) 
Dešťová víla n
minih4131minih4131Bird (1988) 
Bird n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 %
6   - curil
7   - Zimmy871
7   - rosta12
9   - Johnny1
10 - kvaca
7   - ladynka
7   - vokim
10 - rastaseed

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

58 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:05 - 03:30

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.532/0.513