reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední soud

II giudizio universale

Další název:
The Last Judgement
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
95 minut
„V Neapoli je oznámen poslední soud, který u obyvatel často vyvolává nepředvídané reakce. Mozaika skečů po neapolsku.“

Celkové hodnocení filmu Poslední soud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2012
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2011
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4583minih4583Bratr Slunce a sestra Luna (1972) 
Brother Sun, Sister Moon; Fratello Sole, sorella Luna n
minih31780minih31780Replikant (2001) 
Replicant n
minih18567minih18567Sedm hodin do rozsudku (1988) 
Seven Hours to Judgement n
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih49329minih49329Klobouk plný deště (1973) [TV inscenace] 
Klobouk plný deště n
minih141021minih141021Linka modlitby (2015) 
Dial a Prayer n
minih22229minih22229Věk nevinnosti (1993) 
The Age of Innocence n
minih77794minih77794Sbohem, Gary (2009) 
Adieu Gary n
minih6689minih6689Doly krále Šalamouna (2004) [TV film] 
King Solomon's Mines n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.3 %
8   - curil
8   - Akana
9   - melakara
9   - zepo
9   - dederon
9   - lionheart
9   - Johnny1
8   - Brko68

TV Program

ČT1 - Hříšní lidé města pražského (1...

10:45 - 11:40

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

10:45 - 11:45

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:45 - 11:00

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

61 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139609
Osobností: 599627
Fotografií: 517440
Plakátů: 250471
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.469/0.447