reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední mejdan

Can't Hardly Wait

Další název:
Už sa neviem dočkať (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
97 minut
„Týnejdžrovská komedie o absolventech střední školy, kteří oslavují vstup mezi dospělé...“

Celkové hodnocení filmu Poslední mejdan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2008
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2012
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2016
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2007
BiTch_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2008
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2014
Rika.Akira
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.6.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9960minih9960Karate Kid (1984) 
The Karate Kid n
minih52257minih52257Proměna Placida Lakea (2003) 
The Rage in Placid Lake n
minih97262minih97262Cup Cake (2010) 
Cup Cake n
minih32779minih32779Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (1970) [TV inscenace] 
Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku n
minih55179minih55179Volání krve (2005) [TV film] 
Thicker Than Water n
minih139191minih139191Linka č. 657 (2015) 
Heist n
minih47822minih47822Ulovit miliardáře (2009) 
Ulovit miliardáře n
minih27770minih27770Muž, který spadl na Zemi (1976) 
The Man Who Fell to Earth n
minih30517minih30517Pět dní jednoho léta (1982) 
Five Days One Summer n
minih54269minih54269Jízdenka do Korsoru (2008) 
En enkelt til Korsør n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
5   - curil
6   - hledasenik
8   - johnny-rk
5   - Petak69
5   - MysteryIll
6   - iris
9   - BiTch_
3   - DJRoccoiNc
10 - Rika.Akira
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 6.304/6.275