reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ponorka X-1

Submarine X-1

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
89 minut
„Kapitán kanadské ponorky dostává v roce 1943 tajný rozkaz: má potopit německou ponorku.“

Celkové hodnocení filmu Ponorka X-1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.9.2007
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2012
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.1.2010
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21736minih21736Upír v Brooklynu (1995) 
Vampire in Brooklyn n
minih71249minih71249Hněv Titánů (2012) 
Wrath of the Titans n
minih37277minih37277Vladimír Körner, svědek umírajícího času (2001) 
n
minih25023minih25023Šerifové (1998) 
U.S. Marshals n
minih121583minih121583Nejlepší kapela (2009) 
Orps: The Movie n
minih75656minih75656Flicka 2 (2010) [Video] 
Flicka 2 n
minih43068minih43068Drsňák (2005) 
Knallhart n
minih38374minih38374Hvězda ze salonu (2000) 
Meilleur espoir Féminin n
minih24593minih24593Pražské tajemství (1988) 
Pan Samochodzik i praskie tajemnice n
minih114666minih114666Universalove (2008) 
Universalove n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
8   - curil
6   - clara.bow
5   - Faye
7   - lion71
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - vrub
3   - kejtl
10 - Habr

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

93 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.452