reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pohádka o touze [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
„Pohádka o veliké lásce, která dokáže změnit věčný zákon času.“

Celkové hodnocení filmu Pohádka o touze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2015
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2011
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2011
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2015
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2015
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52900minih52900Výkřiky ve tmě (2006) [TV film] 
Cries in the Dark n
minih4036minih4036Bílé noci (1985) 
White Nights n
minih11313minih11313Leo poslední (1970) 
Leo the Last n
minih4181minih4181Bizon (1989) 
Bizon n
minih57766minih57766Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr (1978) 
Io tigro, tu tigri, egli tigra n
minih72096minih72096Blázniví únosci (1999) 
Held Up n
minih49633minih49633Brainstorm (1983) 
Brainstorm n
minih5497minih5497Černá vdova (1987) 
Black Widow n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n
minih48678minih48678Avatar (2009) 
Avatar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
6   - curil
7   - jmenuji.se
5   - Serpentina
7   - Nasudr
7   - Persefonia
6   - Pauleto
6   - Hruštička
2   - vomil13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.413/0.391