reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pofoukej mi jahody [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
150 minut, třídílný
„Hudební komedie o poctivém zelináři a lesní víle“

Celkové hodnocení filmu Pofoukej mi jahody

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2014
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2012
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2015
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43929minih43929Tip a Tap (1971) [TV seriál] 
"Tip en Tap" n
minih44825minih44825Den vítězství (2006) 
Indigénes n
minih112614minih112614Pat a Mat: Kabriolet (1992) 
Pat a Mat: Kabriolet n
minih66622minih66622Zlatý holky (2010) 
Tout ce qui brille n
minih8550minih8550Hořící Mississippi (1988) 
Mississippi Burning n
minih57591minih57591Není cesty zpátky (1970) 
Obratnoj dorogi net n
minih13674minih13674Návštěva z oblak (1955) 
Návštěva z oblak n
minih92261minih92261Krásný čas (2006) [TV film] 
Krásný čas n
minih40411minih40411Caveman (1981) 
Caveman n
minih28687minih28687Formule! (2001) 
Driven n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 %
6   - melakara
3   - Roman333
8   - oulisna
8   - saraSun
9   - me22dec
10 - miroslav22
8   - mrakoslap
8   - asdf23
10 - mary.charl
9   - Lucelka
4   - Janinka73
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139605
Osobností: 599616
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.238/1.209