reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pod bodem mrazu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.5.2013
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2011
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115049minih115049Dovolená za trest (2014) 
Blended n
minih72650minih72650Patnáctka z Paříže (2008) 
15 ans et demi n
minih110254minih110254Agatha Christie: Život v obrazech (2004) [TV film] 
Agatha Christie: A Life in Pictures n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih16633minih16633Poslední večírek (1996) 
It's My Party n
minih44804minih44804Vitus (2006) 
Vitus n
minih51330minih51330Věřte mi (2006) 
Believe In Me n
minih24788minih24788Vánoce s Alžbětou (1968) 
n
minih56481minih56481Louise-Michel (2008) 
Louise-Michel n
minih49968minih49968Nezkoušejte naštvat svou milenku (2006) 
Kalde føtter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
4   - curil
8   - ajaajena
5   - Snura
7   - Zdenek13
8   - gyzmo
8   - tvo
8   - notak01
7   - moramp
7   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

22:50 - 23:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hluboký spánek (1946)

21:45 - 23:40

109 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - S.W.A.T. – Jednotka rychlého n...

22:55 - 01:05

39 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Prima - Mezi vlky (2011)

21:35 - 00:10

119 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140570
Osobností: 602665
Fotografií: 520708
Plakátů: 252188
Obsahů a biografií: 129570

Poslední komentáře

The Autopsy of Jane Doe (2016)

The Autopsy of Jane Doe
Docela povedený   horůrek,nevzpomínám si že   bych z pitevny už něco   viděl a nebylo to špatný   ,prostředí na horor jak   dělaný,atmosféra více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnic...

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Ne moc působivá pohádka pro   děti, kteří ději zřejmě   moc neporozumí. Děj bitek je   pro malé diváky spíše   odstrašující. Dospělý   divák si ale film náramně   užije od začátku do samého   konce.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 6 / 10

Hvězdná brána (1994)

Hvězdná brána
Tvůrci se zřejmě zabývali   egyptologií, přičemž   sáhli i po nejznámější   teorii platící do   dnešních, která vzniká   vždy, když si vědci více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.659/1.637