reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Počkej, až zhasnu [TV film]

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
72 minut
„Mírně erotická komedie o tom, jak hloupý s ošklivou ke štěstí přišli.“

Celkové hodnocení filmu Počkej, až zhasnu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2012
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2012
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2010
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2007
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2011
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40261minih40261Bouře století (1999) [TV minisérie] 
Storm of the Century n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n
minih36369minih36369Lásku si nekoupíš (1987) 
Cant Buy Me Love n
minih49348minih49348I Love You Phillip Morris (2009) 
I Love You Phillip Morris n
minih17554minih17554Ptákoviny (1995) [TV pořad] 
Ptákoviny n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih111948minih111948Philomena (2013) [2k digital] 
Philomena n
minih29660minih29660Hele, vole, kde mám káru? (2000) 
Dude, where's My Car? n
minih49607minih49607Zrození hrdiny (2008) 
Hero Wanted n
minih44669minih44669Sicko (2007) 
Sicko n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
9   - Frolíček
9   - ajaajena
8   - georginaa
8   - Faye
7   - melakara
9   - saraSun
7   - rosta12
7   - teisan
4   - geron
2   - Area
9   - qerulant
7   - Zdenek13
6   - Monalisa75
8   - leopard60
10 - supermil

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

32 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

112 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.064/1.037