Zari
ohodnotit

Planetární masakr [TV film]

Earthtastrophe

Další název:
Apokalypsa; Final Impact - Die Vernichtung der Erde; Countdown to Armageddon
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
82 minut

Komentáře k filmu Planetární masakr

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
veverka-zrzka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2017
Ač mám velmi ráda   katastrofické filmy, tento mi   tedy vůbec nesedl.   Přeskakování děje ze   současnosti do   minulosti(budoucnosti), kdy   příběh míchali   scénáristé snad každé 2   minuty, je opravdu jen pro   opravdové   "filmožrouty". Pro   diváky, jež si u filmů   rádi odpočinou či mají   televizi jen jako kulisu,   tento snímek nedoporučuji.
satyr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.7.2017
Jedna z mnohých   katastrofických ptákovin.   Nebýt počítačových   efektů tak bych dal jenom 1.   Protrpěl jsem jej až dokonce   a byla to ztráta času.
Tomeczek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2018
Otřesná parodie na Vynález   zkázy, jenž působí jako   strašlivě, nerealisticky až   komicky úděsná grimasa.   Snímek, jež przní   fyzikální zákony a   představuje ani v   paralelních vesmírech   neexistující, vrtkavou a   mrzkou realitu, která pro   průměrný mozek   nepředstavuje nic reálně   dostupného. Bezduché výroky   či dialogy bezduchých a   sklerotických postav jsou   kávou, která neobsahuje ani   1% kávy a skládá se pouze z   mléka. Efekty nedosahují ani   na kvality profesionálně   zpracovaného 3D modelu, o   který se pokusilo   dvoutýdenní novorozeně. Tak   podobně rozmýšleli tvůrci,   kteří pravděpodobně měli   chybu ontogenezi a proto také   tak uvažovali. Je zde také   možnost že takovou poruchou   netrpěli, což by byla velmi   tragikomická realita skoro   jako z řeckého amfiteátru   či hra Williama   Shakespearovi. Právě   Williamu Shakespearovi,   slavnému dramatikovi odplivli   do obličeje nezkušení   kameramané a ještě více   mrzutí zvukaři. Film je   celkově dosti ohavný a   nestojí za sledování.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama