reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pláč pro banditu

Llanto por un bandido

Další název:
Cavalieri della vendetta, La charge des rebelles, Weeping for a Bandit
Rok:
1964
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Pláč pro banditu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2012
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43919minih43919Au Pair aneb Slečna na hlídání (1999) [TV film] 
Au Pair n
minih42511minih42511Proč je zabit soudce (1974) 
Perché si uccide un magistrato n
minih60335minih60335Rozmary lásky (1969) 
Rozmary lásky n
minih24742minih24742Tělo Diany (1969) 
Le corps de Diana n
minih94301minih94301Broken Circle Breakdown (2012) 
The Broken Circle Breakdown n
minih41731minih41731Čtyři přátelé (1981) 
Four Friends n
minih146876minih146876Slíbená princezna (2016) [TV film] 
Slíbená princezna n
minih59286minih59286Jásón a argonauti / Iásón a argonauti (2000) [TV film] 
Jason and the Argonauts n
minih39510minih39510Kabaret U dobré pohody (1973) [TV pořad] 
Kabaret U dobré pohody n
minih29913minih29913Intimita (2000) 
Intimacy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - curil
8   - Charlie35
10 - melakara
8   - Milicent
9   - Johnny1
9   - d.svatava
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.523/0.498