Zari
ohodnotit

Piráti ze Silicon Valley [TV film]

Pirates of Silicon Valley

Rok:
1999
Délka:
93 minut
„Příběh o tom, jak novodobí vizionáři Bill Gates a Steve Jobs změnili svět.“

Komentáře k filmu Piráti ze Silicon Valley

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2010
Piráti ze Silicon Valley
Bezesporu vynikající film o   historii dvou počítačových   firem, které v dnešní době   mezi ty vůbec   nejznámější. Film je   rozhodně více než   zajímavý a hodně   originální. Dozvěděl jsem   se spoustu důležitých   faktů o věcech, s nimiž se   setkávám každým dnem.   Zaujaly mě především   úplné začátky obou firem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2017
Bill Gates, Steve Jobs a   jejich vizionářský   příběh, který změnil   svět. Příběh o zavádění   a vzestupu osobních   počítačů v letech 1971 až   1983. Ryze televizní snímek   nemající žádné ambice na   výpravu a hutnou atmosféru   typického životopisného   filmu. Natočen je   nenáročně, s veselou   atmosférou, zkrátka   zábavně. A tak tu   přirozeně není ukázáno   zcela vše, čím vším si   oba pánové museli projít,   než to dotáhli tam, kde v   dnešní době jsou. Úsilí,   rivalita a hnací motor jít   stále kupředu a neohlížet   se zpět. Pro TV takovéto   zpracování zajímavého   námětu zcela postačí. Je v   tom určitá roztomilost,   která jako historická   perspektiva umí zaujmout a   užít si jeho sledování. A   že tu jsou určité věci   přehnané, To už holt u   takových filmů bývá.
mykescH
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2010
Podařený hraný dokument,   celý film vypovídá o vzniku   a rozvoji počítačů od   něčeho jen pro úzkou   skupinu po jejich masové   rozšíření do každé   rodiny.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama