reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Persona non grata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2008
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2014
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2008
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2009
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2009
katsha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3765minih3765Nebezpečná krása / Benátská nevěstka (1998) 
Dangerous Beauty n
minih8820minih8820Hurá za ním (1988) 
n
minih24835minih24835Zapadlí vlastenci (1932) 
Zapadlí vlastenci n
minih10359minih10359Kočár do Vídně (1966) 
Kočár do Vídně n
minih45489minih45489Tequila a Bonetti v Římě (2000) [TV seriál] 
Tequila & Bonetti n
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih28120minih28120X-Men (2000) 
X-Men n
minih45821minih45821Hustá mlha (2007) 
The Mist n
minih3676minih3676Batman navždy (1995) 
Batman Forever n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
7   - JVSoolen
5   - fred.appl
10 - zepo
7   - rosta12
6   - Kloby
6   - Moutain
9   - Berny.GB
8   - etos
8   - Brko68
5   - katsha

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

63 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

53 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139522
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.707/0.678