Zari
ohodnotit

Pavouk

Spider

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
20.3.2003
„Mistr napětí se vrací na místo činu.“

Komentáře k filmu Pavouk

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2007
Něco tak temně depresivního   jsem už dlouho neviděla.   Takže pokud máte špatnou   náladu nebo se zrovna   utápíte v lehké duševní   sklíčenosti, tak tenhle film   rozhodně nedoporučuju,   protože to je rovnou na   provaz. Nicméně já byla v   dobrém rozpoložení a byl to   skvělý zážitek.   Náročnějším divákům se   to bude určitě líbit.
francovka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2008
Temno v duši
Tenhle film mě psychicky   dostal. Divák při   sledování filmu zabředá do   temných myšlenkových   pochodů hrdiny a depresivní   tlak na něj útočí ze   všech stran. Pokud tohle   nechcete podstoupit,   nedívejte se. Jinak film   vynikající.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.9.2018
Hlava v trube
Vždy som myslel, že v   Británii podobných pacientov   liečia lobotómiou, ale   keďže to točili anglickí   tvorcovia, tak to radšej   zobrazia takzvane humánne,   že aj keď nie ste celkom v   poriadku a stále máte chuť   spraviť pavučinu a s   kladivom v ruke chodiť po   izbe, tak aj tak vás pustia   do čistého sveta. Problémom   je, že režisér je z tých   inteligentov, čo točí pre   inteligentov, teda určite nie   pre mňa. Jasné, otázkou je,   prečo som to kukal. Odpoveď   Ralph Fiennes. Nedarilo sa mu   tu ale. Pointa filmu bola   jasná, hra na umenie tiež,   atmosférou sa to snažilo   tiež dojať oko diváka.   Celkovo to však dopadlo   hrozne. Preceňovaný   režisér natočil na prvý   pohľad zložitý umelecký   film, ale bol skôr   jednoduchý a blbo natočený.   Jediné, čo si z filmu   odnesiete je, že nehovorte   svojmu decku   "pavúčik"

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pošťácká pohádka

Pošťácká pohádka
Pošťácká pohádka

Naposled navštívené:
Pošťácká pohádka

Pošťácká pohádka
Pošťácká pohádka