Zari
ohodnotit

Pátá oběť [TV film]

Sacrifice

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
90 minut
„Jeden vrah. Žádná stopa. Kdo bude další?“
Popis / Obsah / Info k filmu Pátá oběť
Protřelý zloděj Tyler Pierce se ocitá za mřížemi. Znenadání dostává strašnou zprávu o smrti své dcery Lisy. Ta se stala obětí vraha, který si vybírá mladé ženy a zabíjí je v odlehlých lesích. Tyler přísahá, že vraha najde a pomstí dceru. Podaří se mu uniknout z vězení a zamíří na místo tragédie. Spoléhá se pouze na své známé z podsvětí. Tyler zjistí zajímavou spojitost mezi vraždami - všechny oběti byli rok před smrtí těhotné! Mezitím však po něm vyhlásila FBI pátrání a chce ho zatknout.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pátá oběť
Zloděj Tyler Pierce (Michael Madsen) je ve vězení, když ho zastihne tragická zpráva o smrti jeho dcery Lisy. Ta se stala obětí vraha, který si vybírá mladé ženy a v odlehlých lesích je zabíjí. Tyler přísahá vrahovi pomstu. Podaří se mu uprchnout z vězení a vydává se rovnou na místo tragédie. Zjišťuje zajímavou spojitost mezi vraždami - všechny oběti byly rok před smrtí těhotné! Mezitím však je po něm vyhlášeno pátrání. Tyler musí vraha odhalit dříve, než ho opět zatknou...
Distributor DVD


Popis / Obsah / Info k filmu Pátá oběť
Tento film surfuje na vlně temných thrillerů jako Sběratel kostí, Sběratel polibků a samozřejmě Sedm. Jenže režisér Mark L. Lester není David Fincher, a tak atmosféru z Páté oběti prostě nevypáčíte. V podstatě jediným kladem televizního filmu je obsazení hlavní role Michaelem Madsenem. Hraje tu profesionálního lupiče, který uprchne z vězení, aby mohl vypátrat vraha své dcery. Role je to pro něj jako dělaná - hrdinovi říkají Ledová tvář a vůbec nic ho nevyvede z míry. To se Madsenovi patrně zalíbilo natolik, že se dokonce nechal přemluvit k tomu, aby ve filmu běhal. A pak, že se zázraky nestávají.
JAP Premiere 2001/3/153

Autor/Zdroj: JAP/Premiere


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama