reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pařížští mohykáni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15613minih15613Pelikán má alibi (1940) 
n
minih41047minih41047Případ ukradených vědomostí (1984) [TV inscenace] 
Případ ukradených vědomostí n
minih18702minih18702Salavinova dobrodružství (1964) 
Les aventures de Salavin n
minih57714minih57714Silvestr s četníky (2007) [TV pořad] 
Silvestr s četníky n
minih54861minih54861Mučedníci (2008) 
Martyrs n
minih19900minih19900Superman (1978) 
Superman n
minih19596minih19596Starci na chmelu (1964) 
Starci na chmelu n
minih35809minih35809Člověk zvaný Flintstone (1966) 
The Man Called Flintstone n
minih40712minih40712Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 
Band Camp n
minih33081minih33081Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (1977) [TV minisérie] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
7   - jarda53
7   - Serpentina
4   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - AlbertPeta
4   - jambroz58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.378/0.351