reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Panna zázračnica

Rok:
1966
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
20.1.1967

Celkové hodnocení filmu Panna zázračnica

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2014
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2015
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2011
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45083minih45083Osmý div světa (1989) [TV hra] 
n
minih133332minih133332Šepot srdce (1995) 
Mimi wo sumaseba n
minih24571minih24571Sázka na třináctku (1977) 
n
minih21939minih21939V podezření (1991) 
Under Suspicion n
minih3315minih3315Ať žije život (1984) 
Viva la vie! n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n
minih38483minih38483Předčasná úmrtí - Vladimír Menšík – Nespoutaný živel (2002) [TV film] 
n
minih67667minih67667Benátky (2010) 
Wenecja n
minih10855minih10855Krvavá pěst (1989) 
Bloodfist n
minih11661minih11661Loulou Graffiti (1992) 
Loulou Graffiti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
7   - curil
4   - Bara.40
7   - melakara
7   - stanko
10 - theremin
8   - rosta12
8   - miroslav22
8   - Brko68
9   - troufalka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602419
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.642/0.621