Zari
ohodnotit

Panika [TV film]

Combustion

Rok:
2004
Délka:
91 minut
„Musí spojit své síly, aby předešli děsivé katastrofě….“
Popis / Obsah / Info k filmu Panika
Malé městečko Milwood. Jeho nekonečný klid je jednoho brzkého rána přerušen náhlou explozí zpod zemského povrchu. Další následuje hned za ní. Šéf místních hasičů Kyle Patterson (Michael Gregory) a jeho sbor bojují s vysvětlením veřejnosti, zatímco Scott Daniels (Leo Lando) jeden ze stavitelů města se snaží odhalit pravou příčinu explozí.Scott musí sestoupit do jednoho tunelu pod Millwoodem, když v tom jeden z následujících výbuchů připraví o život jednoho z jeho mužů. Otřesený Scott je čím dál tím více přesvědčen, že výbuchy jsou způsobeny přírodními procesy a nejedná se o žhářství, jak si myslí jeho šéf. Čas běží a i přes rozpory v jejich názorech se musí oba snažit předejít dalším smrtícím explozím. Je pouze v jejich rukou, zda bude Millwood dal existovat nebo zda se promění v běsnící peklo...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Panika
Malé městečko Milwood. Jeho nekonečný klid je jednoho brzkého rána přerušen náhlou explozí zpod zemského povrchu. Další následuje hned za ní. Šéf místních hasičů Kyle Patterson a jeho sbor bojují s vysvětlením veřejnosti, zatímco Scott Daniels, jeden ze stavitelů města, se snaží odhalit pravou příčinu explozí.
Scott musí sestoupit do tunelu pod Milwoodem, když další výbuch připraví o žvot jednoho z jeho mužů. Otřesený Scott je čím dál tím více přesvědčen, že výbuchy jsou způsobeny přírodními procesy a nejedná se o žhářství, jak si myslí jeho šéf. Čas běží a i přes rozpory v jejich názorech se musí oba snažit předejít dalším smrtícím explozím. Je pouze v jejich rukou, zda bude Milwood dál existovat nebo zda se promění v běsnící peklo.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

58 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

12:40 - 13:30

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

63 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nilo Rodis-Jamero

Rodis-Jamero Nilo

Naposled navštívené:
Nilo Rodis-Jamero

Rodis-Jamero Nilo