reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pan Klein

Monsieur Klein

Další název:
Mr. Klein
Země:
Rok:
1976
Délka:
123 minut
„Kdo je ten druhý, který má stejné jméno, ale smrtelnou identitu? Filmové drama oceněné dvěma Césary“

Celkové hodnocení filmu Pan Klein

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.6.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2012
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2012
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2016
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.10.2009
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2011
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih58684minih58684Queen: Greatest Video Hits 1 (2002) [DVD] 
Queen: Greatest Video Hits 1 n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Рос n
minih16773minih16773Povodeň (1958) 
n
minih62283minih62283Manon Lescaut (1970) [TV inscenace] 
Manon Lescaut n
minih28939minih28939Gladiátor (1986) [TV film] 
The Gladiator n
minih17702minih17702Ran (1985) 
Ran n
minih105961minih105961Experiment Philadelphia (2012) [TV film] 
The Philadelphia Experiment n
minih31781minih31781Tábor tygrů (2000) 
Tigerland n
minih27314minih27314Co se doma usmaží (1998) 
Home Fries n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
9   - cicis
9   - Erkul
10 - curil
7   - jarda53
8   - Veronika42
5   - hvezdyn
4   - Agostino
8   - Bara.40
6   - Rene1
8   - melakara
8   - Kycky
6   - Mystery.Il
6   - oulisna
8   - phorsky1
8   - zepo
7   - me22dec
9   - DIAWARA
8   - Pankáč
7   - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250294
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.487