reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pablo vyhrál

La Barrera

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
85 minut
„Příběh tří přátel.“

Celkové hodnocení filmu Pablo vyhrál

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3245minih3245Arrow Beach (1975) 
Welcome to Arrow Beach n
minih5745minih5745Ďábel z temnot (1964) 
n
minih7562minih7562Fantomas (1964) 
Fantômas n
minih51707minih51707Strážce moře (1993) [TV film] 
SeaQuest DSV n
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih36634minih36634Daleko do nebe (2002) 
Far from Heaven n
minih29460minih29460Ďábel přichází (2000) 
Lost Souls n
minih48928minih48928Malé noční povídky (1961) [TV seriál] 
n
minih17274minih17274Přepadení v Pacifiku (1992) 
Under Siege n
minih3049minih3049Rumplcimprcampr (1995) 
Rumpelstiltskin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 %
3   - Agostino
7   - gyzmo
6   - opl
4   - sekkos
2   - Collie
3   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

46 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.228/1.201