Zari
ohodnotit

Ospalá díra

Sleepy Hollow

Další název:
Legenda o sleepy hollow; Ospalá diera (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2000
„…budou padat hlavy“

Chyby ve filmu Ospalá díra


1) posloupnost
Já mám pocit,že zrní taky vybuchuje,že to nebude chyba.

Vložil: evamaja

2) logická
Bezhlavý rytíř měl přece zuby upilované špičky. Jak je potom tedy možné, že jeho lebka měla zuby normální?

Vložil: Ondrus21

3) logická
Když byl Ichabod Crane spolu s Catrinou a mladým Masbethem v lese u stromu mrtvých, měl na sobě krev po té, co začal do stromu zasekávat sekyru. O několik záběrů později pořád u onoho stromu už nejsou po krvi ani památky.

Vložil: Ondrus21

4) logická
Když Ichabod pitval mrtvolu vdovy Winshipové, vystříkla mu v jednom záběru do obličeje krev. Rád bych připomněl, že z mrtvoly krev stříkat nemůže, z té může maximálně vytéct.

Vložil: Ondrus21

5) logická
Když Ichabod vykope kostru bezhlavého jezdce, je od hlíny docela očištěná. Určitě by si nedal práci vyhrabat hlínu i z hrudního koše, když chtěl jen zjistit, jestli kostře chybí hlava nebo ne.

Vložil: Barney94

6) animace/efekty
Ke konci filmu, když jsou naši hlavní hrdinové ve starém mlýně, zapálí Ichabod celé stavení. Mlýn po několika sekundách exploduje. Nevšiml jsem si ale, že by ve mlýně byly nějaké výbušniny, které by tohle dokázaly; navíc pochybuji, že v té době něco takového vůbec existovalo (btw první dynamit byl vynalezen až asi skoro o 50 let později). Jinak celý ten oheň se šířil velmi podivně.

Vložil: Ondrus21

7) ostatní
Na začátku filmu usekne jezdec hlavu Van Garrettovi a jeho kočímu. Po zbytek filmu každou chvíli zmiňují jezdcovi oběti, ale na kočího jaksi zapomínají.

Vložil: Barney94




Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama