Zari
ohodnotit

Ortel [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
99 minut
„Televizní adaptace slavné hry Friedricha Diirrenmatta.“

Obsah filmu Ortel

 
Příběh mistra dramatických point a překvapivě rozuzlených příběhů, Friedricha Dürrenmatta líčí jeden podvečer a večer úspěšného obchodního cestujícího Alfreda Trapse. Náš hrdina se vrací z velmi úspěšné služební cesty, na níž sjednal pro svou firmu výhodné kontrakty. Cestou mu vynechá vůz. Oprava bude trvat do rána. Traps zamíří do hotelu, jediného v malém městečku. Ukáže se však, že hotel je obsazen. Recepční Trapsovi doporučí, že ve vedlejší vile občas její majitel, soudce ve výslužbě Wucht, nechává odmítnuté hosty přespat. Tak se Traps dostane nejen do nádherné starobylé vily, ale i do podivné stařecké společnosti. Bývalý státní návladní...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV inscenace]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ortel >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2021
Tvorba Friedricha Dürrenmatta rozhodně není   jednoduchá a snadno stravitelná záležitost.   Jako taková určitě není pro každého a   určitě ne pro ty co preferují zábavu. U   Dürrenmatta se musíte soustředit, přemýšlet,   hledat souvislosti a skrytá poselství. Odměna   ale může být sladká a to tím spíš, když se   o prezentaci postarají herecká esa jako   Lukavský, Brzobohatý, Postránecký, Munzar a   Haničinec pod vedením dalšího esa Františka   Filipa.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.5.2018
Bože, bože, kolem jedné hovadiny tolik   zbytečného kafrání. Neznám Durenmatovy hry,   ale jestli jsou všechny stejné, tak potěš   koště. Kdyby to bylo kratší, tak budiž, ale   toto. Hodnotím velmi nízko, ale přece jen něco   dám, protože občas to semo tamo zaujalo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ortel (1999) [TV inscenace]Ortel (1999) [TV inscenace]Ortel (1999) [TV inscenace]Ortel (1999) [TV inscenace]
Reklama