Zari
ohodnotit

Opravdová mladá dívka

Une vraie jeune fille

Další název:
A Real Young Girl; A Real Young Lady
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
93 minut

Obsah filmu Opravdová mladá dívka

 
Film je dílem francouzské scénáristky a režisérky Catherine Breillat (nar. 13. července 1948), která se ve svých filmech věnovala sexuálně laděným filmům. Tento film nebyl uvolněn k veřejnému promítání do roku 1999 a nebyl ani v nabídce videopůjčoven. Možno ještě podotknout, že hlavní roli dospívající dívky hrála dvacetiletá herečka.

Léto 1963 a na letní prázdniny přijíždí na venkov z internátní školy k rodičům patnáctiletá Alice Bonnard. Dívka si nemá se stárnoucími rodiči co povídat, nemá v místě žádné kamarády a nudí se. Představuje si různé sexuální fantazie, ve kterých se...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2017
Kontroverzní snímek, který byl k promítání   na veřejnosti zakázán až téměř do roku   2000. Po shlédnutí filmu mě zákaz poněkud   překvapil, protože znám více filmů ze stejné   doby, které jednají o podobných tématech.   Tím, nemyslím zrovna zobrazení sexu na   filmovém plátně, to se řešilo nůžkami, ale   samotné téma. Navíc vzhledem ke známé   skutečnosti, že Alice jako dívku na hraně   nezletilosti a mladistvé, hrála dvacetiletá   herečka, je to ku podivu. Možná lze vnímat   scénu s trháním žížaly na obnažené ohanbí   Alice jako pornografickou, ale zapadá do děje a   fantazií dospívající dívky, což u mě její   zařazení odůvodnilo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Charlotte AlexandraOpravdová mladá dívka (1976)Charlotte AlexandraOpravdová mladá dívka (1976)
Reklama