reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu One Way Street

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.1.2008
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3676minih3676Batman navždy (1995) 
Batman Forever n
minih90166minih90166Titanic (2012) [TV minisérie] 
Titanic n
minih44467minih44467Svatba na bitevním poli (2008) 
Svatba na bitevním poli n
minih12099minih12099Maska smrti (1984) [TV film] 
The Mask of Death n
minih31694minih31694Cesta do Katangy (1987) 
Na putu za Katangu n
minih37169minih37169Medvědí bratři (2003) 
Brother Bear n
minih42733minih42733Co nového, Scooby Doo? 7 (2006) 
What's New, Scooby-Doo? Ready To Scare! - Vol. 7 n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih28961minih28961Putování s dinosaury (1999) [TV seriál] 
Walking with Dinosaurs n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
10 - Mr.Kluzo
8   - jarro

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

74 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

79 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

119 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599818
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.241/0.221