reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

On je má dívka

He's My Girl

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu On je má dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2009
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66586minih66586Bouřlivé noci (1996) 
Stormy Nights n
minih25815minih25815Mlýny (1994) [TV film] 
n
minih40335minih40335Území strachu (1986) [TV inscenace] 
Území strachu n
minih37484minih37484Moderní Popelka (2004) 
A Cinderella Story n
minih5736minih5736Ďábel s bílou vestou (1962) 
n
minih52368minih52368P.T. Barnum, král cirkusu (1999) [TV film] 
P.T. Barnum n
minih28545minih28545Můj pes Skip (1999) 
My Dog Skip n
minih54315minih54315Fišpánská jablíčka (2008) [TV film] 
Fišpánská jablíčka n
minih48545minih48545Vlkodlak (2010) 
The Wolf Man n
minih32866minih32866Brak (2002) 
Tři v tom, Jehličí n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anything for Love (1993) [Video]

 Anything for Love (1993) [Video]
Anything for Love n
 
Žánr: komedie
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Keusch

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.7 %
3   - M.A.G.
5   - netopir55
8   - satyr
10 - oulisna
9   - rosta12
8   - Zdenek13
10 - supermil

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Indická nemocnice pro divoká z...

15:20 - 16:15

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Dvě sestry (1997) [TV film]

15:35 - 17:30

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139595
Osobností: 599585
Fotografií: 517362
Plakátů: 250432
Obsahů a biografií: 128923

Poslední komentáře

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.297/0.277