reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ohavný dr. Phibes

The Abominable Dr. Phibes

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Ohavný dr. Phibes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2011
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27412minih27412Nevinný výlet (1998) 
How Stella Got Her Groove Back n
minih129761minih129761Dovolená (1997) 
Dovolená n
minih38075minih38075Sedm smrtelných hříchů (1952) 
Les sept péchés capitaux n
minih19300minih19300Snoubenka (1980) 
Die Verlobte n
minih129208minih129208Průšvihář (2014) 
Hellion n
minih41109minih41109O kumburské meluzíně (1995) [TV inscenace] 
O kumburské meluzíně n
minih23007minih23007Vůně zelené papáje (1992) 
Mùi đu đủ xanh n
minih8381minih8381Ho! (1968) 
Ho! n
minih47405minih47405Jaro (2000) [TV film] 
The Spring n
minih20820minih20820Tess (1979) 
Tess n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Znovuzrození Dr. Phibese (1972)

 Znovuzrození Dr. Phibese (1972)
Znovuzrození Dr. Phibese n
Dr. Phibes Rises Again
Žánr: komedie / horor
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Robert Fuest

(pokračování)

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
8   - pataamat
9   - hlavsa5
9   - oulisna
5   - pepe15
6   - El_Indio

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

70 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

10 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.426/0.405