reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Odplata [TV film]

Defenders: Payback

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Odplata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.12.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
milestr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2007
Lagat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34718minih34718Kocour (2003) 
The Cat in the Hat n
minih24986minih24986Panství (1998) 
n
minih5958minih5958Deep Purple - Come Hell Or High Water (1994) 
Deep Purple - Come Hell Or High Water n
minih48145minih48145David Gilmour in Concert (2002) [DVD] 
David Gilmour in Concert n
minih31812minih31812Život začíná pro Andyho Hardyho (1941) 
Life Begins for Andy Hardy n
minih33796minih33796Orfeus (1950) 
Orphée n
minih54746minih54746Krutý sever (2006) 
True North n
minih27114minih27114Taková normální holka (1999) 
She's All That n
minih32821minih32821Prostě sexy (2002) 
The Sweetest Thing n
minih17048minih17048Projekt X (1987) 
Project X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
6   - curil
6   - veverka-zr
5   - R.RICKIE
6   - stanko
7   - rosta12
8   - frenky
8   - KURUAZIE
7   - milestr
3   - Lagat

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

11 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.628/0.596