Zari
ohodnotit

Oddělené životy

Separate Lives

Rok:
1995
Délka:
102 minut

Obsah filmu Oddělené životy

 
Dr. Lauren Porterová je profesorkou psychologie a vyučuje na univerzitě. Požádá jednoho ze svých studentů, bývalého policejního důstojníka Toma Beckwitha, aby ji několik nocí sledoval. Obává se totiž, že v důsledku psychického traumatu zažitého v dětství má rozštěpenou osobnost a je schopná někomu ublížit, případně ohrozit na životě.

Beckwith souhlasí, že bude Lauren sledovat, zejména kvůli svému zájmu o psychologii. Zjistí, že Laura vede v noci druhý život jako Lena. Když je zavražděn bývalý manžel Lauren, spojí se Tom se svými bývalými kolegy na policii a rozhodne se na základě nových informací samostatně pátrat.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2020
I když se v hlavní roli zkrachovalého policajta   objevuje James Belushi, pro mě z bývalých dob   jeden z nejlepších, a "terminátorka"   Linda Hamilton, pro mě film znamenal zklamání.   Polovina příběhu se točí kolem   psychologického traumatu Lauren z dětství, tím   pádem trpí akce a napětí. Také by neškodilo   okořenit děj troškou humoru, k čemuž je James   jako stvořený. Něco málo sice proběhne, ale   opravdu "málo". Překvapí mlaďounká   Elisabeth Moss jako Jamesova dcera Ronni a také   stále fešná Vera Milesová.
Televizní původ   film nezapře, z poloviny nuda.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama