Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Oddělené stoly
Život v hotelu Beauregard v Bournemouthu se mimo sezónu rozproudí, když pohledná Ann Shanklandová přijede za svým bývalým manželem alkoholikem Johnem Malcolmem, který je tajně zasnouben s Pat Cooperovou, jež hotel vede. Mezitím snobská paní Railton-Bellová zjistí, že milý, i když unylý major Pollock není tím, čím se zdá být. Je to obzvlášť šokující zpráva pro její křehkou dceru Sibyl, která je do něj tajně zamilovaná...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Oddělené stoly
Slavný americký režisér Delbert Mann přenesl na plátno neméně slavné divadelní drama Terrence Rattigana. Film byl nominován na několik cen Americké akademie: nejlepší film, ženský herecký výkon (Deborah Kerrová), mužský herecký výkon (David Niven), ženský herecký výkon ve vedlejší roli (Wendy Hillerová), nejlepší adaptovaný scénář, nejlepší kamera, nejlepší hudba. Oscara si nakonec odnesli David Niven a Wendy Hillerová.

Příběh se odehrává v městečku na britském pobřeží, kde se v malém hotýlku rodinného typu sešla pestrá společnost lidí. Ve středu dění stojí zakřiknutá stará panna (Deborah Kerrová), která zde bydlí se svou dominantní matkou (Gladys Cooperová), a údajný válečný hrdina major Pollock (David Niven). Dalším párem jsou bývalí manželé (Burt Lancaster, Rita Hayworthová), kteří se snaží spolu znovu sblížit a to i přesto, že v hotelu je rovněž ubytována mužova milenka (Wendy Hillerová). S pokračujícím dějem vyjdou najevou charaktery hlavních postav, jejich milostné aférky a různá tajemství, v nichž se vzájemně propletou osudy několika postav.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Světlo z ohně (1997)

14:05 - 15:45

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Ostrov Svatá Helena, bašta bio...

14:25 - 15:20

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:30 - 15:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama