reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Obviněn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2011
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2011
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2012
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
frufru
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11907minih11907Malý indián ve městě (1994) 
Un indien dans la ville n
minih18437minih18437Samuraj (1967) 
Le samourai n
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n
minih28167minih28167Bratrstvo neohrožených (2001) [TV seriál] 
Band Of Brothers n
minih31786minih31786Pan Roberts (1955) 
Mister Roberts n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih45505minih45505Shrekoleda (2007) [TV film] 
Shrek the Halls n
minih33987minih33987Vysloužilí lvi (2003) 
Second Hand Lions n
minih39867minih39867Dej si pozor, La Toure! (1957) 
La Tour, prends garde! n
minih49696minih49696Nic než pravda (2008) 
Nothing But the Truth n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.1 %
8   - cicis
6   - curil
9   - clara.bow
7   - gabikazava
8   - catamount
7   - Charlie35
6   - R.RICKIE
7   - satyr
7   - dandysek
7   - Kycky
6   - oulisna
7   - rosta12
8   - extremek.c
7   - miroslav22
9   - pauli1
8   - fidelio
9   - frufru

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.948/0.921